За Робифирпласт ООД

КОМПАНИЯТА

Създадохме Робифирпласт ООД през 1994г. и с годините се превърнахме във водещият производител и предпочитан доставчик на полиетиленови фолия, торби и опаковки в Югозападна България. Това се дължи до голяма степен на лоялността и подкрепата през годините, която получаваме от Вас - нашите клиенти. Вече с индустриален опит от над 20 години, за нас е призвание да помогнем както на установени, така и на нововъзникващи компании и предприемачи да намерят най-добрите решения за опаковане и предпазване на продукцията си. Заводът е разположен в град Кочериново, а също така развиваме и търговска дейност с опаковъчни материали. Разполагаме с офиси и складове в София, Благоевград и Сандански, както и със собствен транспорт и логистика за бърза доставка на продукцията до клиентите.


ЕКИП

Целият мениджърски състав и голяма част от служителите ни са част от фирмата от самото й създаване преди повече от 20 години и имат основна роля в развитието и налагането й на пазара. Това води със себе си опит и професионализъм на всяко ниво в компанията.


МИСИЯ

В центъра на философията ни стои индивидуален подход към клиента, отлично обслужване и осигуряване на максимално удобство и помощ в нуждите Ви за опаковане и предпазване на Вашата продукция. Ние не просто предлагаме опаковъчни материали. Осигуряваме спокойствието от това, че стоката Ви е надеждно защитена. Нямаме цени и продажби през уебсайта, защото искаме да Ви познаваме лично и да разбираме от какво точно имате нужда, за да Ви предоставим най-оптималното решение. Ние в Робифирпласт се гордеем с дългогодишните партньортсва, които сме изградили и искаме да поддържаме връзка с нашите клиенти и приятели. Свържете се с нас и се възползвайте от нашия опит. За нас е удоволствие да споделим знанията си с Вас и да Ви обясним най-добрите практики за използването на полиетиленовите изделия и останалите опаковъчни материали.


КАЧЕСТВО И СЕРТИФИКАТИ

През 2006 година стандартизирахме производството си, като въведохме система за управление на качеството, сертифицирана по международния стандарт ISO:9001, който гарантира качеството на крайния продукт. Дългогодишната работа с клиенти от разнородни браншове и различните Ви потребности ни водеха напред към постоянно модифициране и подобряване на производствения процес, така че да овладеем и най-малките детайли, водещи до ефективни решения.


ЕКОЛОГИЯ

Намирайки се в подножието на планина Рила, оценяваме необходимостта от запазване на околната среда и баланса в нея. Полагаме нужните усилия за поддържането на екологичните норми и равновесието в региона.


Материална база

  • Склад за съхранение и продажба на торби, пликове, аеропласт, разпенен полиетилен и др.
  • Машина за печат на полиетиленово фолио и торби
  • Автомат за торби и пликове
  • Складова база и офис в квартал Модерно предрадие, гр. София
  • Склад за полиетилен, торби, аеропласт и опаковъчни материали
  • Машина за полиетиленово и термосвиваемо фолио в процес на работа

Робифирпласт ООД

За всякакви въпроси и заявки, моля свържете се с нас!

Контакти