Дизайн, флексопечат и изработка на рекламни торбички по индивидуална поръчка

choose1

Предлагаме широк асортимент от торбички и пликове. Можете да изберете различен размер, цвят и форма. Повече детайли около различните разновидности опаковки, можете да намерите на продуктовата страница.

Ако тепърва започвате Вашия бизнес, нашият опитен екип ще ви консултира кой тип опаковки са най-подходящи за Вашия бранш.

send2

Ако нямате конкретна идея какъв дизайн точно желаете, просто ни изпратете логото си и ние ще поемем нещата от там.

Вече имате брандинг идеи? Чудесно. Изпратете ни готовото задание.

Никой не познава Вашият бизнес по-добре от Вас самите. Всяка информация, която можете да ни дадете за Вашия целеви пазар, как искате да се позиционирате на него и какво искате да комуникирате с опаковките си е безценна. Също така, ще хвърлим един поглед на Вашия уебсайт, за да добием усет за бизнеса Ви и ще го превърнем в дизайн, който ще Ви хареса.

design3

С внимание към детайла и творчество изготвяме дизайна по начин, който хваща окото и дава най-добрия резултат от използваната технология за флексопечат.

Изпращаме Ви дизайна в електронен формат. Преглеждате текста и информацията и ни давате обратна връзка. Ако желаете да бъдат направени промени ги посочвате и ни ги изпращате.

approval4
След като всички корекции са направени, ви изпращаме финалния вариант за одобрение. Проверявате отново всички детайли внимателно и щом сте доволни от дизайна ни уведомявате и преминаваме към производство.
production5

Процесът включва две стъпки:

1) Изработка на гумени клишета (виж по-долу повече за технологията). Нормата в бранша е клишетата да бъдат собственост на клиента.

2) След като клишетата са готови, те се изпращат към печатарката и започва процесът на флексопечат.

Индивидуалните опаковки са най-търсените ни продукти. Печатарките ни работят в 24-часов цикъл на работа, за да произведат торбичките Ви. Процесът отнема до 10 дни.

delivery6

Осигуряваме доставки със собствен транспорт на територията на София и Благоевград. Опаковките Ви са пакетирани безопасно и ще пристигнат право пред вратата на склада Ви.

За страната, изпращаме стоката с куриер за сметка на клиента. Калкулирай цената на доставка - Тарифен калкулатор на Транспрес.

ТЕХНОЛОГИЯТА